sonisphere ve muhteşemdi yorumları

sonisphere inönü'de biliyorsunuz. hem kanaldan davetiye verdiler kombine hem de mert sayesinde içeri girme şansım var ama ben gitmedim ramşıtayn'a. bugun manowar var onu izlemek isterdim lakin çalışıyorum saat uymuyor accept'e de siksen gitmem afedersin. manowar'ı accept'in önüne koyan zihniyete sokayım bu arada. yarın gidebilirim slayer'ı izlerim ve 21 yaşında 2. metallica konserimi görmüş olurum.
iyi güzel herşey amma şöyle bir şey var. son gidilen konser her zaman en süper en über en muhteşem konser oluyor ne hikmetse. rammstein yorumlarını okuyorum 2 ateşe tav olmuş millet olağan üstü bir şeymiş gibi yazılıyor çiziliyor. 2008 sami yen metallica konserinde de aynı muhabbet olmuştu gittik dinledik güzeldi işte de abi siz bir konserden ya da her hangi eğlencelik bir şeyden nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz ? nasıl yani anlamıyorum ben. gogol bordello mesela. adamlar konserden önce dolaşıyor kimse tanımıyor kerem gitti fotoğraf çekildi konserden sonra herkes abi gogol bordello süper ya. o gün gogol bordello hayatımın konseri diyenler dün rammstein'a bayıldı öldü bitti bugun manowar varken haykoya biterler yarın da muhteşem üçlüyle hayatlarının en güzel konserlerini yaşarlar ta ki diğer konsere gidene kadar.

Tarihiniz boyunca sadece 15 defa headliner olarak çıkmamışsınız, bu doğru mu?

Bilmiyorum, çok fazla değildir. Manowar çaldığı sürede hiç fark etmez.
Eğer Manowar bir yerde çalıyorsa, headliner Manowar'dır! O gün orada en az 30.000-40.000 insan olacak ve onlar Manowar'un neden tüm dünyanın en güçlü grubu olduğunu göreceler.

bu gözlerin manowar'ı kaçırmasına istinaden :


Kings of Metal

Iain | MySpace Video

2 yorum:

  1. madem davetiyen var bize neden vermedin eşşolubeşkulak.. gerçi ben ramştaynın 1 tane şarkısını biliyorum. oda bilgisayara mp3 olarak bile gelmemiştir ..

    YanıtlaSil
  2. madem davetiyen var bana niye vermedin ibneeee.. ne güzel karaborsa yapar yolumu bulurdum

    YanıtlaSil