Adam olmanın ilacı synthol


bu fotoğraf sahte değil.
adı greg valentino.
70 cmlik kollarıyla guiness rekorlar kitabına girdi.

aslında bu mevzu şöyle:
"ohaa yaaaa geri zekalıı adam :SSS" diyen forward mail manyakları,
bi de "lan salak hiç böyle bişey olur mu lan fake bu" diye düşünen biz akıllılar var.
ama durum şu ki bunlar gerçekten "fake" değil.

her erkek vücut geliştirmek ister bi salona yazılır dambıl alır arada şınav mekik filan derken bu işe merak salanlar arasında steoidler vs azmanlaştırıcı ilaçlar filan hikaye olmaya başlamış artık yeni tirent: synthol.

kasa doğrudan enjekte edilen yağ asidi oluyomuş kendileri. sonra kısa sürede baya acılı bi şekilde o bölgeyi şişiriyo ve kaslı duruyosun. baya balon bişey olmasından öte tabi ama en önemlisi baya zehir çünkü bu. güç yok ama sadece görüntü için böyle manyaklıklar yapabilen insanlar çokca imiş.

felsefi açıdan değerlendirmek isteyen acizler için jean baudrillard in kusursuz cinayet kitabı önerilir. gerçekliğin ölmesi üzerine. yani "artık gerçekten çileğin tadını bilmeyen nesiller yetişiyor a dostlar" gibi, "vücut geliştirmiş bi erkek sanki üzerine başka bişey giymiş gibi durmuyor mu?" gibi şeyler söyler. ben onu pek sevmem gerçi ama neyse.

bu konuda ilginç bi belgesel var mesela bu işin müptezeli greg valentino üzerinden bu mevzuları anlatıyomuş. kolları patlamış ve enfeksiyon kapmış sonrası çok beter tabi.
meraklısına aha:

"the man whose arms exploded- part 1" (tıklamacalı)

internette sipariş verip kası tutturamayıp beynini durduran salaklara bişey demiyorum zaten ölsün onlar ama vücut geliştirme olayı hakkaten acayip bişey yani bu işe gönül veren adamlardan bahsediyorum. sorsak şimdi kızların çoğu iğrenir e haklılar da ama o adamın olayı o olmuş artık. bağımlı gibi yaptıkça gözü doymaz tabi insanın kendini süpermen sanıyodur. bi yerde bu işe gönül verenlerin kafalar gidik usta.
ama yazık hakkaten çünkü o kadar azman olunca sanki başka yönlerdeki eksiğini doldurmaya çalışır gibi bi hal oluyo. ters piskoloji diyolar ama onun asıl adı başka. neyse o yüzden de iktidarsız yahut şeyi küçük gibi dedikodulara maruz kalıyolar bayanlare tarafından. halbuse yerinde dur dese ne güzel herkeş imrenerek bakar. hastalık hakkaten düşündürücü koca koca adamların hallarına.

üstelik bu zamazingonun bile sahtesi varmış.
aslında bu da komik lan yani saçma.
şimdi olay şöyle, kas yapmak için stereoid kullanıyosun hormonlarını yamultuyosun metabolizman afallıyo gerçekten kas oluyo ama "sahte" bi tetikleyici kullanıyosun ama sonuçta "sahte" bi erkek oluyosun. çünkü steroid kullanan erkek kadınlaşmaya başlıyo, kadınlar da erkekleşmeye diyolar. yani erkekötesi bişey olmak için kadınlaşıyosun? ağlayan bob? daha sonra bi iksir ortaya çıkıyo kasa enjekte ediyosun bu orda şişme yapıyo hoop hiç emek harcamadan en kısa sürede kocaman "sahte" kasların oluyo. ama bu diğerinden de beter çünkü kasların şişmiyo ya da kuvvetlenmiyo bu tamamen "sahte". bi de çok tutunca bu iksirin "sahte"sinden yapıyolar çin malı filan.

o zaman yalın sizler için söylüyor, sahteeeee sahteeee

ben de gidiyim biraz daha barfiks çekeyim bari
ehe

1 yorum:

  1. bence her erkek istemez lan tiril tiril kuruyum ama mutluyum yani kas istemiyorum ben

    YanıtlaSil