birazda hemcinslere

Eskiden mahalle, sokak ortamında dinlerdik bu muhabbetleri artık sosyal paylaşım siteleri sayesinde kafamızı nereye çevirsek görüyoruz, dinliyoruz. x erkek kişi, arkadaş ortamından bir kız beğeniyor (bu kız emin olun boyu 1.75 boylarında fena bakımlı, uçak gibi bir kız oluyor). işte kızla arkadaş olup ileri götürmek istiyor falan. olmuyor haliyle. eve bi geliyor bu !

" KAŞARSINNNNNNN LANNNNNN !!! ORROOASSPUUUAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Kürüsel ısınma olsun kaşarlar erisin. çift kaşardan dost tek kaşardan tost olmaz " falan aptal aptal şeyler yazıyor..

ulan sen kimsin amk ? kız sana mı süslenmiş .. sana neden baksın o kız ? yarraam gibi tipin var amk o yüzden bakmıyodur. paran da yoktur . neden baksın olm bu kız sana ? bişey becerdin mi şuana kadar. dünyada bi eserin falan mı var ? yook . o kadar cilt bakımını, saç boyasını, süsü püsü senin gibi kafasına jöle süren birine neden yapsın ? arabanda yok.. KAFANA SOKAYIM SENİN.

neymiş kültürlüymüş film falan biliyormuş, dizi izliyormuş, kitapmış bokmuş püsürmüş. amk kız öle birini arasa zaten o da öle ortamları kovalar ? neden saçını boyasın, bıyıklarını aldırsın, kaşlarını kaldırsın ? bu kız belli ki zengin birine kapak atıp evlenecek. kültürle bilgiyle işi yok..

sen bilgiyle kültürle kız kovalamaya devam et.. bu tip işleri kovalayan kız tipleri bellidir. onları da sen sevmezsin zaten. üzgünüm onlar bıyıklarını almıyorlar, üzgünüm kısa boylular, üzgünüm espri dolu erkek tşörtü giyiyorlar(yakışmıyor da), üzgünüm muhabbetleri boş..

o yüzden annene söyle git köyden sana kız bulsun. millete kaşar yazma artık.

3 yorum:

  1. bu tipler en çok "ehehe ben küçükken arabalarla oynardım en sevdiğim oyun eycofempayırs en sevdiğim film sıtarvorstu biliyomusuuuuuuuuuun ha bi de ben kıskanç diiiilimdir öyle uzun ilişkilerden de hoşlanmam çok karışmam karışılmasından da hoşlanmam" diye yem atan kızlara tav olur akabinde daha 3. ya da 4. aydan itibaren başlayan kız triplerine maruz kalıp tek e(ş)lliliğe mahkum olurlar. neyçırıl selekşın.

    YanıtlaSil
  2. öyle zarf mı olur lan sikerim. biz inanıyoruz onlara. arkadaşlarımıza "olm kız eycof biliyormuş en sevdiği karakterde yodaymış ehehe" diye gidiyoruz biliyo musun ? böyle zarf a tav olunur yani ben olurum.

    YanıtlaSil
  3. ayrıca yazıyı okudum da bi daha sayın adsız bu kızlar böyle şeyler yapmıyor yazıda belirttiğim gibi. bu kızlar bomboş oluyor genelde oyun moyun film bilmiyolar. daha çok mango ve avon kültürleri daha fazla

    YanıtlaSil