bazen bende batılılara özenirim



şu donut muhabbeti mesela ufaklığımdan beri hep özendiğim bir şeydir. ufakken ben bunları kandil simiti sanıyordum hatta. neyse ki ülkemizin kapitalizm noktalarında faaliyet gösteren bazı yerlerde satılıyor da alıyoruz. açıkcası daha hiç almadım. neyse


böyle bir otobüsle okula gitmek de istemiştim ufakken. ama bunun asla olmayacağını biliyordum. bizim yollar çok dar nasıl geçicek bu taşıt.


şu garsonların kahve doldurduğu amerikan lokantalarından isterdim bi de. mahallemizde olsun arkadaşlarımla kahve içeyim, garson kıza göz kırpayım.



ben mısır gevreğini pek severim. bu amerikalıların böyle renkli mısır gevreği var. burada ben hiç görmedim. domuz yağı falan yoktur bunun içinde sanmıyorum. ülker falan bir el atsın yapsın ya . merak ettim tadını abi. bi de nasıl kutudan döküveriyorlar anlamıyorum. poşetten döküyoruz biz .

4 yorum:

  1. mısır gevreğini aldığın gün poşeti kutunun içine boşaltıyon :S

    YanıtlaSil
  2. aldığın gün yemen gerekir o zaman açık kutuda bayatlar o amk cinyus seni

    YanıtlaSil
  3. Froot loopsa bugün kavustum sitenzide gördm :D Ve canım :D acaip istedii merak ettim halam isveçe gitmişti :D acaip aramıs buldu sonunda ankarada kentpark en alt katta kutusu 29 liraya var

    YanıtlaSil
  4. 29 lira sıkıntılı miktar ama

    YanıtlaSil