Neden Hayat Böyle

+ İşe gitmeden bir yazayım dedim.

+ kurtlar vadisi filistin adlı videodan yola çıkarak davos ayarını tekrar izledim, keyfim yerine geldi
'' bir dakika istiyorum, bir dakika. sayın perez, benden yaşlısın. sesin çok yüksek çıkıyor. biliyorum ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması, bir suçluluk psikolojisini gerektirir. benim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak, bunu da böyle bilesin. öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum. ülkenizde başbakanlık yapmış olan iki kişinin bana önemli lafları vardır. "tankların üzerinde filistine girdiğim zaman, kendimi bir başka mutlu addediyorum" diyen başbakanlarınız vardır. "tankların üzerine çıkıpta filistine girdiğim zaman, kendimi mutlu addediyorum" diyen başbakanlarınız olmuştur. ve bana sayılar veriyorsunuz.isimlerini veririm, merak edenleriniz vardır belki. şu zülme alkış tutanları da önce kınıyorum, çünkü bu çocukları öldürenleri, bu insanları öldürenleri kalkıpta alkışlamak öyle zannediyorum ki o da ayrı bir insanlık suçudur. bakınız burada bir gerçeği bir kenara atamayız. ben şunu çok not aldım, ama bu notların hepsini cevaplayacak fırsatım yok. fakat ben buradan sadece size, iki söz söyleceğim bir ...-yöneten sözü keser-
sözümü kesmeyin ..altıncı maddesinde der ki, "öldürmeyeceksin". burada öldürme var. iki, bakın bu da çok enterasan. girat atsamoni "israil barbarlığı zalimliğinde çok ötesinde bir şey," bir yahudi. bunun yanında israil ordusunda askerlik görevini yapan oxford üniversitesi uluslararası ilişkiler profesörü avi shalam ingiliz gazetesi guardian'da şunu söylüyor..
-yöneten sözü keser-
(yöneten'e dönerek) sana da çok teşekkür ediyorum, sanada teşekkür ediyorum. benim içinde, benim içinde bundan böyle, bundan böyle davos bitmiştir, daha da davosa gelmem. bunu da böyle bilesiniz. konuşturmuyorsunuz. 25 dakika konuştu, 12 dakika konuştum. olmaz. ''

+ honduras milli maç kadrosu açıklanmış. hondurasla niye maç yapıyoruz anlamadım. honduras nere alllah aşkına niye böyle bir maça gereksinim duyuyoruz ? inşallah yeniliriz.

+ hazır futbol'a girmişken atletico madrid maçındaki penaltıyı görmeyen çizgi hakeminin kör gözlerini sikeyim demek istiyorum. ayrıca tugay geliyormuş pek sevindim.

+ sabah annem kahvaltıyı hazırlamış herkes yatıyo diye bağırdı kalkın herkes istemiyorum diyo ben kahvaltıyı boşuna mı hazırladım diye, kardeşim kalktı anneme bağırdı bi uyutmuyosunuz diye kapıyı falan çarptı, ardından babam kalktı kardeşime bağırdı anneye bağırılır mı falan diye söylenirken ablam kalktı babama bağırdı sürekli merte bağırıyosunuz falan diye. hikaye'nin gidişatına göre benim de kalkıp ablama bağırmam lazımdı ama ben bağrışmaları dinledim sakin sakin, kalktım çayımı koydum kızarmış ekmek tereyağ kombinasyonuyla birlikte ayva reçelinin tadına vardım.

+ kitaptan, dergiye aktardılar beni dergici işten ayrılınca. bir ton iş beni bekliyor gene 11 de çıkıcam işten piuuv. vogue türkiye çıktı. iki günde 70 tane sattı bizim mağaza.

+ bu arada yaşlanana kadar çalışma fikrine alışamadım bir türlü. ya ferhat'ın dediği gibi kuyumcu soycam ya da ferhat'ın dediği gibi bahisten vurcam.

+ kız arkadaşıma selam ediyorum burdan, görüşemiyoruz bu sıra ama ben onu çok seviyorum.
 
+ mert gelmiş sakarya'dan pazar günü görüşürüz heralde ya da şekil şekil giyinir gelir iş yerime, o starbucks'ta çalışırken ben kitabımı alıp gidiyordum yanına, şimdi de o kahvesini alıp gelicek.

+ muhammed el shaya nın vesikalık resmi, honduras'ın haritadaki yeri, kurtlar vadisi filistin videosu, penaltıyı görüpte vermeyen göt oğlanının resmi gibi materyallerle bu postu taçlandıracaktım ama üşendim. google'dan bulabilirsiniz pek tabi.
.

2 yorum:

  1. vay benim yiğidime..
    noldu olm sana ya beni de kızdırmıyosun artık.. efkan smaylisi filan da yapmıyosun :(
    ama aile kavgası süpermiş :D

    artı orozpuçocuğusun israil

    YanıtlaSil
  2. artı amın çocuğusun hakem

    YanıtlaSil