İlişkiler

Bazı bloglar var hani arada görüyorum demiştim ya, ilişki analizleri, cinselliğe çok farklı mana yüklemeler filan. işte biz de seviyeli paylaşımlar olarak geri durmayalım dedik:


Hakan Altun - Seray Sever birlikteliği



seray severin ex-aşkını kıskandırmak için hakan altunla gönül eğlemesiyle,
hakan altunun ağır yaralar alarak çıktığı bu ilişkiden sonra seray sever üzerine verdiği birçok demeçle,
ve bu ilişkinin sakat çocuğu telefon şarkısıyla akıllarımızdan çıkmadı hala.
gönül eğleyen kadınlardan çok korkuyoruz.

Can Tanrıyar - Petek Dinçöz birlikteliği


televoleden sonra hızlı bir ivmeyle medya dünyasında sağlam bir yer edinen can tanrıyarla, ibrahim erkalın sırıksıklam dizisinden sonra bir dönem aşk yaşadığı ve sonra manken-şarkıcı-oyuncu türünün havva anası petek dinçözü es geçmiyoruz elbet.
can bey, sonraki yıllarda pazar keyfi olsun, canlı hayat olsun şahane programlar yapmıştır. en sonunda da uzatmalı sevgililer beyaz şovda, canlı yayında "evet" dedi. fakat son yıllarda nolduysa bi şeyler oldu can bey gözden düştü, iş ilişkileri bozuldu, en nihayetinde aldatma skandalıyla filan boşanmışlar geçen.

"araya ayrılık girdi sen nerdesin ben nerdeee" şarkısı aklıma geldi.
bu ilişkiye yorum yapamıycam.

Ceylan ve Murat Kurşun birlikteliği



daha çok arka plan yaşanan bi beraberlikti. ama daha çok sürekli kavga eden komşu çift gibilerdi.
ceylan zaten geçmişiyle herkesin tanıdığı bi simayken, murat kurşun ise sevenler gece ölürden öte gidememişti. bu evlilikte de ayrılık gecikmedi ama asıl olay ikilinin bi gece klübünde yaşadığı kavgaydı. ceylan o gece kaset firmasından, aralarında latif doğan gibi isimlerinde bulunduğu dostlarıyla beraber yıldız tilbeyi dinlemeye gitmişti. ardından mekana gelen murat kurşunla sıraylasahne aldılar. fakat aralarındaki göndermeli şarkılardan sonra murat kurşun dayanamayarak saçına daldı. daha sonra tam olay sakinleşti derken mekana geri dönen murat kurşun ceylanın kafasına arkadan tokat attı. gerilimli gece yıldız tilbenin olaya el koyup murat kurşunu mekandan ayrılması için uyarmasıyla son buldu. fakat geçtiğimiz günlerde ceylan programına davet ettiği murat kurşunla arasındaki buzları eritmişe bezniyor. bu barışmanın araya giren dostlar tarafından yapıldığı bilinmekle beraber geçmişte yaşanan tatsız olaylar unutulmuş gözüküyor.

ceylan taşa sardı bi ara. sonra ağzı yüzü eğildi estetikten. ama bu ilişkiden çıkarılacak çok ders var dostlarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder