Günahların takımı fenerbahçe

ben şahsen başta üzüüüüülüyodum tabi ki fenere değil ama hani fenerli arkadaşlarımıza olan bunlara oluyo her senede bi anda ibre fenere döndü hepsi kendi kimliklerine geri döndü.

bunca çıkan şeyden sonra bile yok fener düşmesin fener şike yapmamıştır diye bu işinde yolunun yapılmaya başlayınca dayanamadık ve biraz küfredelim istedik











fenerli arkadaşlarımız delil arıyorlardı yukarıdaki videoda bol bol delil bulabilirler ki bunlar sadece görünenleri daha bir sürü var benim hatırladığım ama videolarını arayıp bulmaya vakit harcamayacağım tabi ki. haksız penaltılarından ofsayttan attıkları gollere, rakibin kalecilerinin yediği saçma gollerden, rakibe verilmeyen gollere, kendilerine çıkmayan kartlar ne arasan var bir kaç kanlı görüntüde var ve tabiki karşılığı kırmızı kart değil. hakemlerin eline koluna vuran ittiren mi istersiniz hakemin gözünün önünde rakibe yumruk atanlar mı ne bok varsa yaptılar yani bir değil iki değil ama sonra konuşuyorlar alnımızın akıyla falan diye. yarramın antenleri alın teriymiş he siz küme falan düşmessiniz bi şekilde aklanırsınız bakın şöyle bir pankart yapabilirsiniz daha önceden alışıksınız çalmaya hani



aha bu da resmi sitelerinin görselleri.


e andavallar yayın yasağı diyosunuz belgeler nasıl basına sızıyo diye dava açıyosunuz aziz yıldırımın savunmasını resmi sitenize giriş görseli yapıyosunuz zümrüt seçim fotoğraflı üstelik. sizin ben aklınızı sikeyim. bir de kişiler kurumlarla bağdaştırılmasın falan diyen salaklar var onlara hiç bişi demiyorum azize domala domala bi hal olmuşlar aziz fenerin anasını sikmiş hala aziz diye inliyo pezemenkler.


şimdi sizin olay nasıl bişi anlatıyım mı sen bi adamı öldürmüşsün tüm türkiye görmüş biliyo kime sorsan sen öldürdün diyo. polis seni alıyo mahmekemeye gönderiyo. seni sevenler diyoki mahkeme kararı çıkmadan herkes suçsuzdur. yarramı suçsuzdur. yapmışın işte para vermişsin ona buna satın almışsın maçları şu durumda bile yönetimi çıkıp polis haddini bilcek 19 maçta şike yapılmıştır demesi bilmemnedir, feneri küme düşürmek şampiyonlar ligine göndermemek tffnin yapacağı iş değildir. KOCA BİR SİKTİR ÇEKİYORUM. inşallah beter olursunuz 1. ligdende çıkamazsınız hiç bi zaman.

ha döner dolaşır fener bu işten sıyrılırsa hiç şaşırmam onu söliyim 3 0 dan dönen maçlarıda biliyoruz hakkımız olan maçların sonunda çalınan sevinçlerimizide burası türkiye.

HERNEYSE FENER KÜME DÜŞERSE - Kİ DÜŞMESSE HAYAT PLANLARIMI TÜRKİYEDEN KAÇMAK ÜZERE KURACAĞIM SİKERLER ÖYLE DUNYAYI - ŞIKIR ŞIKIR OYNARKEN VİDEOMU ÇEKİP BUTUN SOSYAL MECRALARDA PAYLAŞICAM. SON OLARAK ŞİKE YAPAN HERKESİN RENK AYIRT ETMEKSİZİN ŞEREFİNİ SİKEYİM

2 yorum:

  1. eline yüreğine sağlık , gerçek bir başyapıt olmuş.Okurken kah güldüm kah hüzünlendim ibret alınarak okunacak bir yazı.

    YanıtlaSil