metroda aşık olduğum 365. kız

yine kalktım, yine yemek yedim, yine duş aldım, yine işe gidiyordum, sıradan bir gündü yani. metroya bindim taksime gelmek üzere. iş çıkışı yoğunluğu her zaman olurdu fakat bugün bambaşka bir kalabalık vardı. en uca gittim bir metro müdavimi olarak biliyordum ki en ön her zaman en boş olan vagondur. etraf güzel bayan kaynıyordu ama pek siklemiyordum zaten kalabalık bide kız mı kesicem mantığıyla kendimce müziğimi dinliyor efendi efendi bekliyordum. yanıma bi tane kız ilişti belli ki o da çakal en uca üşenmeden gelmiş benim için gelecek hani yok ya! neyse metro geldi sıkış tıkış ağzına kadar dolduğu için o çileyi çekmemeye karar vererek bir dahaki metroyu binmeye karar verdim ki bir baktım kız da binmemiş, baya iki sevgili gibi yanyana bekliyoruz metroyu. kızı incelemeye başladım. aynı bana benziyordu kız. tamam hemen hayalinizde benim kız halimi canlandırmayın ama işte nasıl desem. güzel bi kız ama off kıza bak çok güzel diyemeyeceğiniz, tatlı desen tam tatlı değil kendine has bi tarzı var suratının ama hiç bir şekilde rahatsız edici göze batan bir tarafı yok. üstünde sırt dekolteli salaş bi beyaz tişört altında dar bir mavi kot. ama ayakkabıyı tam seçememiş mesela aynı benim gibi. uyduramamış o kıyafete ayakkabıyı bende giyinirken hep eksik bişi olur mesela hiç tam olmaz. elinde blackberry vardı azcık kestim şimdi ismini hatırlayamadığım bi filmin soundtrack'inden daft punk'a geçti. baya baya hoşlandım kızdan yani hani o avcı mode on yani. bu esnada metro geldi tabi yine sıkış tıkış mecbur bindik ikimizde o direklerden birinden tuttu bende tam yanındayım ama baya kalabalıktı istemeden yapıştık birbirmize. gülümsedik birbirmize bakarak ve o gülümseme bizi utandırdı kafalarımızı eğdik ^^ mecidiyeköy durağında indi. indikten sonra onu izliyordum kapı kapandıktan sonra baktı onu izlediğimi görünce kafasını başka yöne değiştirdi ve yoluna gitti. resmen aşık olmuştum kıza. bence gayet sağlıklı bir çift olabilirdik ya. ama çok kalabalıktı be herkesin ortasında ne diyebilirdim ki kıza :( keşke bu yazıyı okusa da bulsa beni.

bu hikaye de mutlu sonla bitmeyecek tabi ki kızı bir daha görmeyecem yarın başka bi kıza aşık olucam ne güzel kızdı diye hayıflanıcam gelip bloga yazıcam falan farkındayım herşeyin ama bu kız beni bulsa ne olurdu onu yazayım size.

''
Merhaba Yiğit,
Ben Selin, hani bugün metroda aşık olduğun 365. ci kız. Duydum ki benim hakkımda atıp tutuyormuşsun. tam güzel değilmişte tam bişimişte te be yarrağım facebookta 266 tane bekleyen arkadaşlık isteğim var sana mı kaldım? Bi kere tipim değilsin bi kendine bak bi bana. ayakkabıma laf etmişsin ama moda tasarımcılığı okuduğumu bilmiyorsun tabi ki cahil cühela konuşuyorsun. hem sen kendine bak gri beyaz tonların altına alakasız bi şekilde mavi ayakkabı giymişsin mal. evet en uca kadar geldim çünkü metronun en ucu her zaman daha boş olur, yanına geldim diye hemen aşık ol amk. sonra bütün erkeklerden niye uzak duruyorsunuz diye hayıflanın bize. alt tarafı metro bekliyordum yani senlik bi durum yoktu. ayrıca öyle bir abartmışsın ki sanki sen binmedim diye binmedim metroya! metroda binecek yer mı vardı lan ? abartmayı çok seviyorsun belli ki boşa ismin dolap değil. ayrıca elimdeki telefona bakmanda hiç hoş değildi bi sen mi dinliyorsun sanıyorsun sevdiğin müzikleri ? gülümsedi demişsin ama ayağıma basmıştın kaldır dercesine gülümsedim hemen vurmuşsun romantizme olayı. haha vallahi yalanın bu kadarı yaa. he bu arada osmanbeyde inecektim aslında ama sen beni bakışlarınla rahatsız ettiğin için bir durak önceden indim. indikten sonra baktım hala bakıyorsun öküz gibi. en mantıklı kararın benle konuşmaman olmuş, herkesin ortasında öyle bir rezil ederdim ki seni. tam bir salaksın biliyorsun di mi ? Umarım bir daha karşılaşmayız. ''

3 yorum:

  1. aynen kanka kız böyle yazardı. o yüzden şu dünyadali en melake, en iyi olan kızın geçmişini sikeyim

    YanıtlaSil
  2. http://www.otobustegordum.com/index.php

    YanıtlaSil
  3. ilk kısım digilde koyu renklerle yazan kısmı sevdim aofkpaofkae k:D hatta güldüm piç :D

    YanıtlaSil