tanıyor olamayacağım kişiler


facebookta tanıdığım halde eklemediğim , beni eklemeyen insan kalmamıştır herhalde. ama mark sağ olsun sağ tarafa koymuş "tanıyor olabileceğiniz kişiler" diye bir link, bir bölme yada onun gibi bişey. neyse giriyoruz orda böyle tanımlayamacağım yaşam türleri var. "nasıl yani?" derseniz şöle açıklayayım. hani manken desen değil, süpermodel desen değil, ortak arkadaş desen hiç değil. böyle belli normal bir insan ama 10'ar tane ortak arkadaşım falan var. kız internet celebrtisi mi ne anlamadım. bazı erkeklerde var öyle. eleştirmiyorum he . kıskanıyorum ben neden böyle olamıyorum. benimde profesyonel makineyle fotolarım bolcana var aslında. onları ilk çektirdiğimde nasıl mutlu olmuştum. "ünlü gibi" demiştim. şimdi bu internet ünlülerinin fotolarını koymayacağım. sizde de kesin vardır ya . garip garip fotolar böyle . eğliyor kalkıyor falan bişeyler. sadece yüzlerinin çekildiği, göz yaşlı fotolar falan.




twitter türkçe olmuş

ilk defa 2 başlıklı yazı yazıyorum. tam yazar oldum. bugün akşamüstü bir uyuyayım dedim. 7 de yattım. 12.30'da kalktım. twittera hemen bu "inanılmaz" olayı yazayım dedim. insanlar "facebook türkçe olmuş, aman ne kötü olmuş, aman apaçi , aman aborjin" diye girmişler işte. bilirsiniz böle şeylere ben çok sinirlenirim. ama bişey diyemem. neden sinirlenirim onuda bilmiyorum ama sevmem yani . bu insanların artizliğinden bıktım herhalde . facede gördüm birisi demiş

Twitter Türkçe olmamalııııı... Bari orası asil kalsın yaa :(
8 dakika önce · · 1 kişi

ne bu ya. kimsin sen amk. ne asilliği var facebookun. amerikanın 232 kiloluk obez tipleri giriyor twitlerini bizim insanımız neden girmesin. nedir yani . o sevmediğiniz tikiler giriyor falan. lan aslında insanların tikilere karşı olan tutumuda geçti he . iyide oldu. millet şakır şakır alışverişini yapıyor. ünlü markalardan alıyor ürünlerini . markafoni kovalıyor. sonra internetten yılmaz özdil yazısı paylaşıyorlar, kriz var falan diyorlar. sonra da burgerden kampanya menü alıyorlar. bugün 2 tane kız gördüm 4 tane menü aldılar öyle.

1 yorum:

  1. eski günlerimizi aratmayan bir post olmuş tebrik ederim

    dolap yiğit

    ( kendi profilimle giremedim şifremi unuttum gene canım )

    YanıtlaSil