konuk yazarımız : Stefan Persson

Selam beyler öncelikle çok severek takip ettiğim bu blog da yazmam için bana izin veren yazar arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Ama buraya yazacağım yazı ne yazık ki iyi haberler hakkında değildir. Çünkü Türkiye'deki mağazalarımızı kapama kararı aldım.. Neden mi ?

Bu görseli kullanıcı arkadaşın ismini gizleyerek koyuyorum. Rencide olmasın.. Çünkü birazdan tavrımı biraz sertleştireceğim. Hatta ne birazı amına korum lan. 1947'den beri götümüz çatladı şu piyasada bi yer edinelim diye anasını sattımının kıçı kırık twittercısının yazdığına bak. "hayalkırıklığı".. sik kırığı ya ne hayal kırıklığı lan ? ne oldu amk ? siktir git kolezyondan giyin tifaniden giyin o zaman. amına koyim 0 - 90 yaş arası her insanın giyeceği ürünler çıkardık. her tarz için ürünümüz mevcut. reklam gibi olmuş olmasın ama öyle. yada olsun banane amk ya . bi twitterda gezeyim dedim viktorya sikrıta bakıorum bu çıktı karşıma amk. aklım gitti lan. kapatıyorum lan mağazaları İBRETİ ALEM için kapatıyorum. bütün yatırıcımların da aklını çelicem bu ülkeden çekilsinler diye. ne biçim ne nalet nankör bir milletsiniz lan siz ? ulan siz beğenin diye 50 farklı çeşit gömlek sundum lan KİTAPSIZLAR !!! benim sayemde azcık yakışıklı, güzel tarz sahibi oldunuz lan..star wars donu getirdim lan star wars donuuuuu nerden bulcan o donu sen ben olmasam ?

dükkanın isminii de yanlış sölüyosunuz zaten amk "EYÇÇÇ EMMM" yarrağımın kafası eyç emm . ingiliz markası mı lan bu ? eyç em ne amk. anan ingiliz mi senin. kendi dilinde söyle. kendi dilinden söylemeye utanıyosan HOY EM diye oku isveçce böle okunuyor bu çünkü. EYÇ EM ne amk...

akşam akşam deli etti lan.. neyse sinirim geçti kaldırmıyorum.. ne bok yerseniz yiyin amk. bu arkadaşın adını soyadını herşeyini aldım. dünyanın herhangi bir noktasında mağazalarımızdan birinde alışveriş yaparsa ıslak sopayla dövecez onu. salıcakla kalın. sonbahar kış kuraaazzyonumuza bir göz atın. isveçliler türkleri çok seviyor. isveçte esmer az ya o yüzden hee . kızlarımız oğlanlarımız hasta sizin gibi esmerlere ( yarrağımı hasta amk)

2 yorum:

  1. ashufdfgoaidsfansdnafkşadsn şlna n blogun en sağlam yazılarından biri bu yaa şahaser amk

    -giriş yapmaya üşenen dolap yiğit-

    YanıtlaSil
  2. ben h&m'i ha und em diye okuyorum. almanım o yüzden. mucurt.

    deniz özb-

    YanıtlaSil