susuz yaz


resmen unuttuk gibi oldu , son derece çılgın yazılar yazdığımız bu blogu. son yazılara da baktığım da harbici bir kadın düşmanlığı durumu oluşmuş sayfamız da. öle bişey yok sakın ürkmeyin.. blogumuzun fedaileri gerek ağır iş temposu olsun , gerek yaz okulu olsun yorgun düştüler (düştüm). o yüzdendir bu paylaşım kıtlığı.

ben yaz okulu olsun , arada bulduğum ufak işler olsun (son iş için , blogumuzun da takipçisi olan pınar'a teşekkürümü burdan iletirim..haber bekliyorum he .. ) baya bir yoğun programa girdim ama ağustosun ilk haftası bitecek umarım. yok lan bitmicek sonra da staj ve ramazan olayımız başlayacak. liglerimiz de başlıyor. dün pino'yu aldık. çılgın, dansçı bir arkadaş umarım sakatlanmaz faydalı olur. kablosuz modeme geçtim bi de . yararlı olur sanıyordum internetin hızı düştü ak! (bu konu hakkında sağlam bir yazı yazacağım)

fanzin işimizin yalan olmasından o kadar korkuyorum ki. bu cümleyi yazmak istemiyordum ama görenlerin aklına gelsin diye dedim.. efkan,yiğit,özgür,yağız,enis siz evet size sözüm needcez bu işi ? yalan turizm..

son olarak evet susuz bir yaz geçiriyoruz..havalar arada sıcak, arada yağmurlu. kupka dinliyorum, kalemle duvarlara küfür yazıyorum, trene biniyorum.

susuz yaz evet

2 yorum:

  1. harbi ne bok yiyoz lan biz 1 aydır buluşamıyoruzda. işe başladım. mahkemem sonuçlandı. yarın okula başvurcam o da bitecek sonra rahatım ben. siz alo diyin

    YanıtlaSil
  2. Suyu susamadan önce içmemiz gerektiğini biliyorsunuz değil mi? Burda böbreklerin su tutmaya başladığı yazıyor http://www.facebook.com/photo.php?pid=306964&id=126331737386311&comments&ref=mf

    YanıtlaSil