Kadın Doğası v2


kadınlara her zaman iyi davranmalıyız.çünkü kadınlara iyi davranırsak onların gözlerinde çok değersiz oluruz, hep peşlerinden koşarız, sürünürüz falan..kadınlar bunu çok severler.onların mutlu olması için yapmamız lazım bunu..

kadınlara asla kötü , değersiz , aşağılık, pis , tuvaletten sonra ellerini yıkamayan varlıklar gibi davranmamalıyız. eğer böyle davranırsak bizlere karşı çok arzulu olurlar.bizi elde etmeye çalışırlar.elde edemeyince depresyona girerler..kadınlar bunları yaşamamalıdırlar.çünkü kadınlar çok iyi meleklerdir..kadınlar her zaman ağzımıza sıçmalıdır.

kadınlara bol bol hediyeler almalı onları serbest bırakmalıyızdır(örneğin gece 1-2 gibi eve gelmeliler, çok para harcamalılar, güvenmediğimiz bir erkek arkadaşıyla uzun uzun vakit geçirmelidirler). böylelikle daha güzel keriz durumuna düşeriz.arkadaş toplantılarında bizden "denyo,gerizekalı,enayi" olarak bahsetmelidirler..bu kadınların psikolojisi için çok daha yararlıdır..kadınları o kadar şımartmalıyızdır ki arada bizi boynuzlamalıdırlar.boynuzlandığımızı duysak bile hemen affetmeliyiz onları ki daha beter soksunlar küsküüü bize..

kadınları hep sevmeliyizdir..onlar çok değerli varlıklardır.hiç kötülük barındırmazlar.çocuklarımızın analarıdır onlar..

a.k

1 yorum:

  1. karı milleti ikiye ayrılır: erkekleri kullananlar ve erkekler tarafından kullanılmalarına ses çekarmayanlar... her halükarda karşımızdaki karıların gerçek yüzü değildir, manyaklıkları bundandır. ne demiş cesare pavese? "kadınlar kendilerini güçsüz olana bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunarlar"

    YanıtlaSil