sedat ve yalçın'a açık mektup




sedat ve yalçın nasılsınız ? bizi sorarsanız biz iyiyiz.dünkü maçta galatasaray futbol takımı oyuncularına yaptığınız son derece tekme , tokat , yumruk ve oyun genelindeki zaman geçirmek için türlü cambazlıklarınızı görünce daha bir iyi olduk.Hele sedat'ın korner kullanmak için topu nereye koyacağını! bilememesi adeta bizim evde bir mutluluk patlamasına sebep oldu.ama en güzeli bence kesinlikle yalçın'ın son dakikalar da durup dururken korner çizgisinde kewell'a tekme sallamasıydı.gerçekten çok iyi yaptı orda yalçın.şu türkiye liginde en pislik adam sıralaması olsa 1. kewell olur 2. sıraya da eskilerden ergün penbe'yi koyardım.sonlarda da siz ikiniz ardınızdan da lugano olurdu.yani yalçın'cığım sahada o tekmeyle adaleti sağladığın için sana ne kadar teşekkür etsem az.

şimdi gelelim sedat ve caner'e.sedat caner topa girerken ayağına dokundu da sen ona küfürle karışık bir saldırı gerçekleştirdin.o sahnelere de bayıldım ben.hele caner "tamam sakin ol" derken.nasıl korktu ama senden :)


dünkü maçtan anadolu takımlarında oynayan bütün futbolcular bence ders almalı.bu 2 adam ve takım arkadaşları gerçekten formanın hakkını verdiler!eğer bu bilinçle oynarsak ülke olarak avrupayı filan duman ederiz.mektubuma burda son verirken siz iki değerli abime türk futboluna kazandırdığınız bu güzellikler için teşekkür ederim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder