ufacık yazı

Ben 12-14 aralık falan o aralar askere gidicem. askerde de yazarım herhalde buraya ama konu o değil zaten. galiba bir şeyler yapmayı özledim. bir sınava hazırlanmayı, devlet dairesine gitmeyi, ikametgah almayı, pazartesi sendromunu falan.. okul bittiğinden beri pek boş bir hayatım var. twit falan atıyorum habire. fenomenlere kızıyorum falan. böyle değildim lan ben twitterı açtım ilk 6 ay 100 twitim yoktu şimdi Senin Tweetlerin5.203 baksana şuna (türkçe kullanıyorum zaten).

hayal kuruyorum askerden geleyim hemen iş bulayım pazartesi sendromları yaşayayım. akşamları eve dönerken stikırlarımı yapıştırıp boş işlerime devam edeyim falan. lig tv'ye bakayım. olur umarım bunlar. askerden dönüp perişan olmak istemiyorum gerçekten. bu sefer her şey hemen olsun allahım. yardım et.

not: "askere gidiyom" diye acme'nin etiketi varmış. bende oraya yazayım. dolap yiğit askere giderken "askere gidiyorum" a yazar düzeni bozar.

2 yorum:

  1. hacı askerden sonra işe girme lan, bak ben askerden döndüm 10 gün sonra işe başladım hayatımın en büyük yanlışı.askerdeyken "lan olum askerlik bi bitsin neler yapıcam ya maça gidicem manita yapıcam albüm çıkarcam kitap yazıcam ş:129" derken gelip işe başladığında hepsi yarım kalıyor.ayrıca işe giren adamın boş işlerine devamı söz konusu değil.eve gelip leş gibi seriliyosun amk dizi mizi izleyip zıbarıyosun.tavsiyem askerden sonra 2-3 ay kafa dinleyip geçirdiğin süreci irdelemen "ahaha yeşil don giyiyodum lan ben" diye hatıraları yad edip boş işlerine kaldığın yerden devam etmen. sabah sabah baban vermez böyle nasihatı lan, çekmişiz biliyoruz.

    YanıtlaSil