şartlar ne olursa olsun sevdik sonuna kadar


duygusal hayat hakkında yazacam.

ileriye dönük aşk hayatıma yön verecek kararlar aldım onları paylaşmak istiyorum. bir insanla sağlam temellere dayalı bir ilişki kurmak için fazla sevmemeniz, fazla ortak yönümüz vb şeylerin olmaması lazım. yoksa sıkıntı oluyor ;) açıklıyorum şimdi durumu..

neden sıkıntı olur ?

şimdi bir insanla tanışıyorsun falan bir bakıyorsun aynı sen gibi falan böyle bi etkileşim oluyor. etraftan eş dostta destekliyor.. "tam senlik kankam yürü kankam hadi kankam" diye.. sonra sen kafanda bu insanı beynindeki "ciddi bir şeyler olabilir" bölümüne atıyorsun. bu senin kafandaki "ciddi bir şeyler olabilir" bölümünün kendisine özel bir yapısı var. elinde olmadan bu düşüncelerinin olduğu insanı orada kalıplara sokuyorsun falan. aslında bu zamanla o kalıba uyuyor. mutlu oluyorsun .. güzel zaman geçirmeler ortak zevkler falan YÜRÜYORSUN ANLATABİLDİM Mİ ?? değer vermeye başlıyorsun. değer verdikçe beklentin artıyor. beklenti arttıkça bu bahsettiğim zihnindeki bölümde ona anlamlar yüklüyor. bunlar sürekli artıyor.. eveeett sonra bir anda bir şeyler oluyor amk.. hiç bu insandan düşünemeyeceğin şeyler duyuyorsun. sonra bu kafada kurduğun kaleyi şahi toplarıyla dövmeye başlıyorlar.. tuğlalar dökülüyor. sen bir savunma olarak mesafe koymaya çalışıyorsun ama çok geç tabi artık. sonra zamanla bu sıkıntılar 1e 2e 3e çıkıyor. iyice kuduruyorsun ota boka bağırıyorsun. olmuyor sonunda işte amk özet olarak OLMUYORRR.. sıkıntı ama onda değil sende yani. kale male kurmaman lazım amk. anlam yükleme işte normal biri amk sana mı kaldı kafanda evlencek erkek / kız modeli oturtmak. siktir et git meyve suyu için çay için bira için. ne düşünüyosun. neyse

kale kurmaman içinde fazla sevmemen mi lazım akışına mı bırakman lazımmm bir şeyler yapman lazımda bilmiyorum.. denicem olursa buraya yazarım.