isveçli kardeşlerimiz sölüyor




Och vi ska befria vårt land,
från imperialismen.
Och vi ska bygga upp vårt land,
till socialismen.
Och hela världen kommer att bevittna.

emperyalizmden kurtulacak
ve ülkemiz tekrar inşa edilecek
sosyalizm tarafından
bütün dünya buna şahit olacak (gibi bişeyler diyorlar..)

Leve, leve, leve Palestina.
Leve, leve, leve Palestina.
Leve Palestina och krossa sionismen.
Leve Palestina och krossa sionismen.

yaşa filistin ! siyonizmi canlı canlı ezin (ikilemeyi ben yaptım)

bu ne amk?!!

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=103452276352831

"bi takım şeylerden rahatsız olan insanlar izlemesin"

gerek yok


o an mutluysan depresyona girmeye gerek yoktur,

karnın toksa zenginlik hayali kurmaya gerek yoktur,

bir işin, ilişkinin sonunu görüyorsan ona başlamaya gerek yoktur,

haklı olduğunu biliyorsan tartışmaya gerek yoktur,

her sabah yatağı toplamaya gerek yoktur,

her yaz odayı toplamaya hiç gerek yoktur,

özel günlere gerek yoktur,

banka ve kasa kuyruğuna isyan etmeye gerek yoktur,

ülkeyi birinin gelip kurtaracağına inanmaya gerek yoktur,

ülkenin kurtarılmaya ihtiyacı varmış gibi düşünmeye hiç gerek yoktur,

sağ - sol olmaya gerek yoktur (sosyal mesaj vermedim. gerçekten gerek yok) ,

sosyal mesaja gerek yoktur,

alkol alındıktan sonra inanç muhabbetine gerek yoktur (ama yaparız),


bu tip şeyleri aklımda ben sürekli yuvarlarım. şuna gerek yok , buna gerek yok .. amacım aforizma şov yapmak değil yani .. zaten bunları biliyosunuz, derste anlattım .

Tez bitti




tez bitti lan

demin sonucu da yazdım. sonucun sonucu kaldı sadece. 64 sayfa oldu. yaklaşık 20 gündür uğraşıyorum ve bitti ama tez bitmedi uzun sürdü mehehe diye kelime oyunu yapmıycam. aslında tam bitmedi işte ama 1-2 sayfa daha yazıp son düzenlemeyi yaparsam baskıya hazır hale gelmş olur.
içine sindi mi dersen yoo hiç içime sinmedi öylesine hazırlayıp alıntı malıntı biraz da çalıntı dolu yaptık işte. eğer tam sitediğim gibi bişey yapsaydım sana da monte ederdim bi kopyasını ama yapmıycam o kadar yüzsüz biri değilim.
ben hiç böyle hayal etmemiştim üniversiteyi, okulu, eğitimi. aslına bakarsan ilkokul aklıma geldi. okula ilk başladığım gün sonra liseye ilk başladığım gün sonra üniversiteye ilk başladığım gün. ben hep yeni bişey bulucam yeni bi dünya yaratıcam filan sanıyodum. bi kere ilkokuldan bi arkadaşı görmüştüm merkez camiinin avlusunda gülerek şey demişti "naber efkan yaa? görüşemiyoruz. lan var ya geçen ilkokul günlüğümü karıştırıyodum sana da vermiştim yaz diye hatırladın mı. bilim adamı olucam yazmışsın oldun mu lan harbi?"
yaa oldum oldum. neler oldum neler bi bilsen. neyse yeni bilimsel dünya görüşü ortaya atamamış olmam henüz atamıycam anlamına gelmez tabi ama 25 senedir kendimleyim eh az çok biliyorum neyin nolduğunu o yüzden pek umutlanmıyorum artık.
en güzeli dünyayı çözdüm sandım bi ara. aslında gerçekten çözmüştüm lan. en azından işleyiş prensibini çözmüş idim. tam bulduk derken bu sefer fena patladı. enerjim çekil bu ara o yüzden böyleyim. nası olayım nası düşüneyim pek bi fikrim yok umarsadığım da yok. kendimi düşünmüyorum artık hala yatmadan evvel kalktıktan hemen sonra aklıma saçma sapan şeyler geliyo ama artık pekte düşünümüyorum. orjinal formuma geri dönemem artık biliyorum ama yaz bi gelsin hele bu ara çok iş var kafamda.
hayatımda yeni dönem başlıycak gibi hissediyorum pekte hazırlıklı sayılmam sonum babam gibi olucak ve ben babam olmak istemiyorum
arka planda keny arkana
saçma sapan işler peşindeyiz ama
hayde hayırlısı

latin reggae olayı



latin reggae olayını hafif araştırma içindeyim . bu şarkı ama direk dikkati çekti ve "paylaşım"ımı yapayım dedim.. hafif gaza da geldim saçlar 3 numara istiyor.

Sakal problemi



Kazara mezun olursam iş bakıcam yazın. ben hiç başkasının işinde çalışmadım. yazın bizim fındık işçilerini koordine ediyorum hepsi o. o da genelde fizik gücüyle alakalı bi de biraz direktif veriyosun onlar hallediyo zaten arasıra da taşıma işlerine yardım ederdim iş kariyerim bu kadar. gerçi engels gibiydim 23 tane emekçiye ders veriyordum ama neyse bu sakal olayı çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sıkıntılı ya... ben sakalımı kesemem arkadaş.. normal ciletle son 2 senedir 3 kere traş oldum. o da sadece eve gittiğim de ilk 1 hafta evden çıkmadığım zamanlardı.
bi de tişört fian giymem ben öyle d&r yazılı filan. normal bi iş bulsam kendi mesleeeme dönük o daha da sıkıntılı. ufff nası yapsak :(
ajanslı işe girmek lazım harbi

new generation berberler



küçükken berbere giderken dikkat mi etmiyordum yoksa yeni nesil berberler mi değişti bilemedim.. berberlerin bu şık , tarz , imajlı giyinme olaylarını anlayamadım . "saçlarınızı bizde keserseniz , gömlek üstü süveter kombinasyonu size de yakışır" demeye mi getiriyorlar napıyorlar ?

SP israilden tiksiniyor!


İHH gemisi yola çıktı geçen ve yükleri epey ağır sağ salim varırlar umarız
ayrıcaaa

http://www.youtube.com/watch?v=jVD9A28NKl0

GÖTÜNE KOYYIM PLATİNİ

amına kodugum cocukları vermedi şampiyonayı bize. hayal ettim cevahirde dolaşan polonyolı çifti, minubus bekleyen isveçlileri, şenlik yapcaktık ama noldu platini yavşaaa gülümsedi bi çevirdi kağıdı FRANCE o an kan beynime sıçradı işte.bu kaçıncı reddeşiniz be yaraklar ? naapalım istiyorsunuz ? göt mü verelim ? verin amına kodugum şampiyonasını işte adamlar 3 defa yapmış, 900 milyon yuro ayırmışız. napalım 10 tirilyon dolar mı ayrılalım her stad için yeni şehir mi kuralım orospunun evlatları ?
herşeyi geçtim bazı orospu cocukları avratlarını siktiğim götverenleri de şey diyo '' türkiyenin en iyi stadı saracoglu yoktu iyi oldu vermedikleri '' be amına kodugum yavşakları, be ruhsuz ibneler, be amın düdükleri sizin haysiyetinizi sikeyim.
planiti yavşağına ne demeli ? sarkozi geliyo onu oy vercek insanlarla tanışıtıyo bizim cumhurbaşkanı eşşek başı dimi ? fransız götver kıçlarını yıkamayan pislik ibneler adamı ırkçıda yaparsınız faşistte piçler sizi.
tepki olarak dünya santranc şampiyonasından olimpiyatlara ne yarak varsa hepisne aday olalım böyle bunlar laftan anlamaz başka türlü SİKİŞMİŞLER

nükleere karşı olmak yanında god is an astronaut'u da getirir



hepiniz mi aynısınız be adamlar . "nükleer enerjiye hayır" tşörtü , uzun saç , sakal , god is an astronot lu mp3 player . bide bu yukardaki oyuncakları yapıp hükümetle dalga geçmeler falan . sokakta soru sormayın bana bir de . ben god is an astronot'a taktım aslında baya. neden illa bu grup rap dinleyin biraz ne biliyim .. fettfleck episode 1 çok güzel onu dinleyin .

siteler açıyorlar cinnet falan yüce dinimizle dalga geçiyorlar .. bize de soruyolar "siz gerçekten dinci misiniz?" diye .. dinciyiz anasını satayım , ülke öle bi duruma geldiki dinine sahip çıkamıyosun. birileri geliyor cırıldıyo başında hemen . sen inanma ben inanıyorum aga !

neyse yakında duvarlara dalıcam ben spreyle.. ne nükleeri kalcak ne cinneti kalcak..

sp onları seviyor !



Yönetmen edgar wright .. bizim ekipcene pek sevdiğimiz shaun of the dead , hot fuzz ve spaced'ın yönetmenidir bu arkadaş.. gerçi simon pegg ve nick frost oynamıyor filmde ama olsun..ağustos 13 de gösterime girecek. pek sevinçliyim. blogda da ilk kez bir film tanıttık sanırım..gerçi pek tanıtım gibi olmadı , videoyu tepeden tıklayıp izleyip beraber tanıyalım filmi.

he asıl filmi (the worlds end) daha bi merakla bekliyor takip ediyoruz..her hafta google da aratıyoruz haber var mı diyee.

teknolojik travma

şimdi metro diye birşey var. böyle insanoğlu yerin altından tünel kazıyor içine tren koyuyor ve insanlar bir yerden başka bir yere gidiyor. sonra uçak diye birşey var. biz insan olarak 70 kilo uçamazken tonluk metal parçasının içine insanlar binişiyor ve biryerden bir yere gidiyor. sonra telefon laptop gibi şeyler var. böyle bir insanın elinde bişi var diğer insanın elinde de bişi var, birbirlerini görüyorlar. teknoloji ne kadar gelişmiş arkadaş ya aklım almıyor artık.
lakin son zamanlarda hiç über bişi yapmıyor yok 16 çekirdek yok wirofon falan filan tırt şeyler icat ediyorlar. boğaz köprüsü gibi böyle kocaman bişi inşa etmek olsun ne biliyim insanlığın en büyük projesi olan ışınlanmak olsun hiç böyle devrim niteliğinde bir şey icat edilmiyor ya da yapılmıyor.
ey mühendisler, bilim adamları, filozoflar ve bilimum insanlığa katkıda bulunan bireyler. seviyeli paylaşımlar olarak ya da bizzat kendim olarak sizden şaşırtıcı bir şey yapmanızı istiyorum. hayatıma renk gelsin lan kaç senedir telefondu metroydu devri geçti bunlara şaşırmanın.

sağolasın fenerbahçe

fener maçındaki hadiselerden sonra şansım döndü gibi. sağol allahım. dualarım kabul oldu. okulum uzamıycak. tabi ben mal gibi oturup sınavlara çalışmazsam uzar. tevekkül o zaman.

hislendim

alın

http://fizy.com/s/1c9iv9#s/1a3en7

in english please

if you wanna mounts mounts
moving it's place place
not patient my heart once a
isyankar to your love


lise hazırlıkta ingilizce öğrenmenin verdiği gazla şarkıları ingilizceye çevirip söylüyordum. mustafa sandal'ın bu şarkısı favorimdi bir de yavul bingöl'den var ki aman aman

black train will be late
may be never come back

okumaya dayalı dersler

"bizim çocuğun aklı zehir gibi çalışıyor hoca hanım..matematiği filan hep aklından çözüyor ama okumaya dayalı dersleri yapamıyor. evde çalışıyor anlatıyor bana hepsini. sınava girince unutuyormuş .. hoca hanım çocuk süper liseye gircek bir güzellik yapın tek bu ders kaldı"

bir insan evde öğrendiği şeyi sınavda neden unutur aga ? koskoca adamlar şu veli toplantılarında ne yalanlar atardı be.. bi bizim peder beni savunmazdı

"12 ye kadar tv başında , eve geliyo atıyo çantayıı haydee araki kerem beyi bulasın"

Yangınımsın



bi ara böyle bişey vardı lan
ben lisedeydim galiba
bu ne lann

anal cümbüş (ölümsüzdür)


http://rapidshare.com/files/390855015/anal_c__mb_____anonsu.wma.html

ben arkadaşlarım nisan ve özgür le beraber yaptığımız çok eğlenceli bir rap projesiydi. çok eğleniyoduk bir myspace sayfamızda vardı . oraya yabancı radyocular mesaj atmış haberimiz yok tabi..herneyse sonra bunlar bizi bir yarışmaya sokmuştu sonradan haberimiz oldu 2 puan almışız :D bu tepedeki linkte de bizi anons ediyolar :D

yakında diğer şarkıları paylaşıcam . yazar arkadaşlarımız acme ve dolap yiğite de bol bol dissler var :D

aile baskısı

Saçlarını sarıya boyatan orta yaşlı kadınlar acaba kendilerini gerçek sarışın gibi göstermek için çocuklarının saçlarını da mı sarıya boyatıyorlar ?

güzel yazı dersi

okullar da çok akıllı olan , hatta indigo çocuğu olduğunu düşündüğüm veletlerin "yeaa ben bilgisayar müyendisi olacaam neden resim dersi alıyorum" gibisinden konuşmaları olurdu bilirsiniz. onlar gibi olmak istemem (zaten de olamam. farkında değilim çünkü ben bana neyin faydası neyin zararı olduğunun) ama bu güzel yazı dersi çok garip bir ders bence . olmasa da olur yani .. küçük k harfini neden büyük R gibi çiziyoduk ? acaip acaip

Gremlinleri severim

Siz de sevin


özellikle ikinci filmdeki wayne


bazarcı emiceme de benzemiyo değil ama

yeter a.k rekuim for dırim izlemeyin artık

Günümüz latincesi

bi masonlar, bi de dövmeciler bırakmadı şu latincenin peşini
latin dilini severim de belini sevmem
dante bile bırakmıştı zamanında
ahhahahaa ilahi.. :)



komedya );

"çok sorumsuzsun efkan"



Acme:
200 kişi vardı amk
...
ben de eve geldim
Enis İNAN:
5 saat kuyrukta durup
kaydolmadın mı yani
Acme:
yok lan çıktı almaya gittim kafeden başvuru formu işte
pdf açmıyo amk
Enis İNAN:
ben gönderim
Acme:
yarım saat uğratım doldurdum bankaya gitti o çok kısa sürdü
sonra hallettim ösym merkezi aradım
Enis İNAN:
ama online olman lazım
Acme:
neyi göndercen
Enis İNAN:
pdf formunu
hee hallettiysen ok
25ine kadar uzadığı için sıkıntı yok

Acme:
hee
sonra liseye gittim
12.20 ge.iyo,
tam sigara yakcam
çakmaan gazı bitmiş
elemanın birine sorsdum
ateş yok amk
nası endüstri meslek liseliler anlamadım
susadım bar,i bakkal filan bakıyorum
yok
sordum gene
birine
eliyle taa anasının amını gösterdi
Enis İNAN:
1 liran yokmuydu alsaydın büfeden çakmak
Acme:
yokki büfe
neyse aşağı yürüyorum böyle
Enis İNAN:
vay ak lise civarında büfe yok mal bunlar

Acme:
evler gecekondu tekkat
sonra gelen geçene bakarken
farkettimki
kemikçilerdeyim
şopar mahallesi
markete girdim
kadın var
buzdolabından içicek bakıyorum
abeey ne bakıyosan yardımcı olayım dedi
soda dedim elmalı
verdi
sağol abeey dedi
geri gittim okula kapıda oturuyo millet öğlen arası basket oynuyodu elemanlar onlara bakarken
biri dedi ismini yazdın mı
yooo dedim
çıktım sonra 200 kişi var dediler
bi adam açıklama yaptı bana güzelce
bugün anca 50 kişi
olur
yarın gel mel
ben de erik aldım eve döndüm
Enis İNAN:
yarın cumartesi ama
Acme:
yarın 1 buçuğa kadar çalışcaklarmış
Enis İNAN:
hııı
pazar?
Acme:
o gün çalışmazlar sanmam
ama
yarın gidiyim sabah 8 de
görsünler

uyumuyorum
Enis İNAN:

Acme:
tam 8 de ordayım
Enis İNAN:
kaçta açıyo?
Acme:
8miş
5te gidip basket oynarım
hatta
Enis İNAN:

iyiimiş
Acme:
canım çekti bayadır oynamıyodum
Enis İNAN:
ya benim kızın telefonu kapalıydı ulaştım yine de ama sesi çok mutlu geldi
ben yanında yokken o çok mutlu olunca
ayar oluyorum
bensiz nasıl mutlu olur lan diyorum
neyse ptesi bende gidiyim sabaaan 7sinde dikeyim bunu aayaa
evet istanbula geldiğinde teke tek basket kapışalım
bende oynamıom bayadır
Acme:
hee
yapalım
malak gibi oturuyoz evde


hiç uyumadım sabah gittim ama kpss başvurumu yapamadım belgeyle gezdim eve geri geldim erik yiyorum şimdi bizimkiler olsaydı kesin böyle derdi: çok sorumsuzsun efkan.
ben de: yaa uzamış işte başvuru tarihi hallederim derdim.
basketi de yapalım lan.

günler hüzünle geçiyor yıllarsa vatana hasretlee
bana yoksukluktan bahsetme
büyük parayı kaşlarının arasından vurcaz bi rastgelse

nefret'i sevmek "nefret" gerektirir


Bu albümü zamanında rap müziğin yanından geçenler ve direk içinde olan herkes bilir . benim için en iyi türk rap albümü budur (sonra med cezir) .. yani gerçekten bir hırs ve nefret le yapılmış şarkılar . o yüzden samimi geliyor bana .

"seçkin insanları eştiğim topraklara gömdüm"

"tek bir kaset çıkararak michael j. oldu , seni televizyon da izledim gülmekten gözlerim doldu"

"çok geç çok geç , çünkü affetme özelliğimi kaybettim"

"dağınık yürümeyin lan tek sıra olun!"

"icra edilen her kötülük şerle sonuçlanacaktır bunu biliniz"

"mikrofonu tutamayan sübyanların boyunlarını kesip nefes borularına tersten yerleştirdim"

"ölüm Allah'tan ama bu kadar derde çözüm var mı aga ?"


ve bunun gibi garip bir çok söz var bu albüm de . paylaşayım dedim..

patates kızartması zamanlaması


patates kızartmasının zamanlamasının tutturulmaması , sofraya oturmadan 20 dakka önce hazır olup soğuması kadar kötü birşey yok.

seviyeli paylaşımlar madencileri saygıyla selamlar


keşke hiç çıkarmasalar hep kalsalar orda
cesetlerine ulaşılması daha beter çünkü
düşün, sen bişeyleri çıkarmak için kazarken
seni bulmak için kazıyolar sonra
hani marksist değer teorisi
ama capsli kanki

Kızların futbola ilgisi


şurdan öteye geçmesin işte
çünkü mesele futbolu anlama meselesi değil, zaten anlaması hiç zor bişey değilki
bu daha farklı bişey. yani şey gibi
"viktoryas sikrıtın bu seneki koleksiyonu gördüm ve diyorumki bu sene mor ve haki renkler ne kadar uyumlu öyle değil mi :)" demem gibi bişey
yani ofsaytı sorarken çok daha güzelsiniz
gol olunca sevindikten sonra kim attı biz mi oley diye sormanız yok mu, pek sevimli
yani forma giyip mal gibi gezmeyin
o sınırı geçince sıkıntı veriyosunuz
biz sizi öyle seviyoruz
tamam mı?

"Ben indigo çocuğuyum :)"

niye böyle yapıyosunuz lan?
kendinizi önemli mi hissetmek istiyosunuz
kendi değilse kesin bi yakını indigo olur bitmez bu muhabbet
yapmayın böyle şeyler
bi de görsellerle destekleyeyim de vurucu olsun diye gugıla "indigo çocu-" yazdım
"indigo çocuk şarkıları dinlet" şeysi çıktı.
tıkladım
içindeki şarkılara rica ediyorum bi bakın:

http://www.cocukbakicisi.com.tr/Indigo-Cocuklar_10231_10234.html

bunları dinleyerek büyümek istediğinize emin misiniz Smiley
...


böyle olun:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=122620544427989&ref=mf

böyle çocuklarım olsun istiyorum işte
16 yaşına kadar ekmekle beslerim
her akşam gofretini çikolatasını eksik etmem
internetini bağlatırım
metinikide çar kassın sabahtan akşama

peki ne izliycez lan diyen tavşanlar



aha bunu tabiki
hatta siz çaldırın Rianne Ten Haken döner size

ama aramızda kalsın bizim bi abiden gördüm
jacques magazine

çokgüzelhareketlerbunnar izleyicisi


sana zaten bişey demiyorum,

ne diyim sana ben
sen olmuşun zaten
tişört de mizahlı bak
...
geaah bu ne amk

1 kadın 1 erkek izleyicisi




sözüm sana,

niye bu kadar çük beyinlisiniz la?

basket

bir ilkokulun önünden geçerken beden dersinde basketbol oynayan çocuklar görürsem beni kimse durduramaz . maçı sonuna kadar izlerim .. o top sürüş teknikleri beni eğlendirir.

fener neden kaybetti ?



neden kaybetti ? ? ?


Ertuğrul sağlam'ı ve Bursa'yı tebrik ederiz..

bize böle geniş bir kurgu kurarak, ilahi adaletini gösteren rabbimize de şükürler olsun..

new young pony club meğersem kibariye'nin yan projesiymiş



e o işte .. kiboş..

adidas'ın street partisindeydik dün . baya eğlenmeye çıldırmaya motive olduğumuzdan olay bize yetmedi sanırım. olsun mylo güzeldi yine . ben bile kopar gibi oldum . arkadaş ortamı olarak pek güzeldi ama (okuyan varsa selam). bir daha organizasyon yapılırsa hepsi açık havada olsun o kapalı mekana sokmayın bizi..

ortam da yine bütün etkinliklere giden , o garip saç modelli , garip giyimli insanlar da vardı. sonra diyolar "neden apaçilere destek veriyorsunuz"

Eyo! kartal sokaklarında penceresiz kaldım!


http://rapidshare.com/files/387719818/sayko_taverna-disli__ark_.mp3.html


indirin dinleyin
nostalji olsun
eski sidilerin içinde buldum

sayko taverna - disli şarkı
mezar turizm arkadaşımızın ilk çalışmalarından

seviyeli paylaşımlar türk apaçisinin yanında !

6 sene önce tribüne başladığım dönemlerde çıkmıştı bu apaçi lafı.. böle otobüse bedava dalan , içeriye bedava girmek için 4 metre demirlere tırmanan , yani biraz yabani gibi olan taraftarlar için söylerdik bunu.. bunların arasında zaman zaman bende olurdum.."apaçiii bunlarr apaçii bunlarr"

günümüze geldiğimizde değişik moda akımlarını bazı insanlar gözünde "kötü" sentezleyerek karşımıza çıkan bu arkadaşlarımız apaçi olarak tanımlanıyorlar..tamam bazıları gerçekten saçma hareketler de bulunuyor ama bu kadar da insanların üstüne gidilmez ki canım.. belki "bayan arkadaş"ı öle giyinmesini istiyor nerden biliceksiniz ?

işin özeti artık kurcalamayın şu işi. banliyoları rahat bırakın . yo!

tarkan hakkında


yeni single çıkardı tarkan. "sevdanın son vuruşu" diye. klasik tarkan şarkısı. ilk dinlediğinde "tarkan yapa yapa bunu mu yapmış lan" diyosun. sonra ağır ağır kulağa bağlanıyo şarkı..ben mesela bugün yolda ful bu şarkıyı söylediim "çiçeeek böcekk sanmışsııııın dırı dırırıı" diye..şarkıyı paylaşmıcam burda youtube da , fizy de vardır bakın ordan. sevdim ben.

ben tarkan hakkında azcık bişey yazmak istedim . bu adam da garip birşey var. böle hep kameralar karşısında gülümsemesi , hep iyi olması falan çok değişik. sanki bu adam hiç mutlu değilmiş gibi geliyor bana. hatta dünyanın en mutsuz adamlarından biri olduğunu düşünüyorum. bunu milli takıma şarkı yaptığında düşünmeye başlamıştım. bi kafileyle beraber dünya kupasına gitmişti ve çok gönülsüz bir şekilde gollere sevinmişti. sanki aklı başka bi yerdeydi hep . yani tv ye çıkınca da öle. aklı hep başka bi yerde gibi hareket ediyor. hep bi yere yetişmeye çalışıyor. ben tarkanı hiç sabit görmedim mesela hep bi yerlere yetişiyor . genelde bu new york uçağı oluyor yetişmeye çalıştığı şey. tarkan mutsuz lan.. demekki parayla saadet olmuyomuş.

yazı yazmaya geldim

evet yazı yazmaya geldim.
öncelikle hayatımdan bahis edeyim çile dünyamda neler oldu neler bitti. iş kovalıyorum teka, mtv ve hakan çanta dan birine giricem sanırım. gece saat 4 suan sigara içeyim ne yazcağımı unuttum he selçuk şahin in manitası honduras falan yazcaktım. sigara içip yazıyorum şimdi geliyorum

çabuk olalım aşkım, bütün etkinliklere katılalım


acme efkan kardeşimizin iç bunaltıları ve dolap yiğit den de uzun süredir haber alamamamız nedeniyle blog kişisel sayfama döndü biraz ama ben "seviyeli paylaşımlar"ımdan geri kalamam..

başlıkdan da anlayacağınız üzre baharın sonlarına geldiğimiz bu günlerde istanbulumuz da pek güzel etkinlikler oluyor. en yakın olarak adidas'ın street party'i olayı var . sonrasında efes one loveıydı , millerıydı , flug tagıydı , bahar şenliğiydi sürüsüyle konser monser olcak.. bunlara gidin..biz gitcez..

adidas'ın partisi reklamındaki gibi olur mu lan acaba :)

athena - serseri mayın


,

ska - punk - garage varsa biz de varız.. uzun zamandır şeytan dürttü "orjinal albüm al" diye .. ama bilemedim link arıyorum yine ben şuan ..


büüü sevgiliiiiim olsaaa gideriimm balayıınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ah bii deee bekarsaaammmm giderüüüm alayuunaaaaaaaaaaaa

ne zaman havalar ısınsa

fedon ve mayosu gelir akla..ve kırmızı deri rengi

2 kupa geliyoooo

magazin programlarını geri istiyoruz!

televole , pazar keyfi , d magazin , renkli hayatlar vb programları geri istiyoruz. dizi izlemekten , şarkı türkü dinlemekten bıktık! renkli ünlüler , kağıt bebekler , otomobil osmanları özledik..can tanrıyar'ın pazar keyfi'ni sunacak ünlüyle program öncesi yaşadıklarını izlemeyi özledik (ekranın köşesinde sunucunun tepkilerini de görüyorduk ne güzel ) . seren serengil'in annesiyle yaşadığı problemleri özledik....

ben hala magazin programlarının etkisinde yaşıyorum.yaşadığım her olaya bir müzik uyarlıyorum..sevgilimden mi ayrıldım ? fonda iki medeni insan çalıyor..sevgilimle gezdiğim caddeden mi yürüdüm ? fonda ebru gündeş - kaçak çalıyor..gece hayatına mı aktım ? fonda petek - gecelere akalım çalıyor..bunları bir tek ben yaşamıyorum sizde yaşıyorsunuzdur eminim..

neyse o günleri yad etmek için şu videoyu da ekleyeyim



sitem


altta şarkısını da paylaştım . ismi barış sökmen 5 sene önce mi ne çıkmıştı "yine de dönmem sana" isimli süper parçayla. diğer şarkıları da güzel.e bu adam neden piyasa da yok? kıraç yerine bu adam olsaydı bence çok güzel olurdu.


alın bu linkten diğer parçaları dinleyin..bende daha fazlası da var hı hı hı

şarkı paylaşımı